Terapie de grup – începere din 11 februarie 2017

De cîțiva ani ți-ai tot propus să scapi de ”demonii” și ”umbrele” din viața ta. Pentru asta ai călătorit, ai făcut sport, shopping, te-ai ținut ocupat cu munca și, pentru o perioadă, ai reușit… dar te-ai întors în tine însuți, iar problemele au avut prostul obicei să revină. Ți-ai promis că vei face cîndva și lucrul acela pe care ți-l spuneau apropiații: ”dacă te doare măseaua, mergi la dentist, dacă te doare sufletul, mergi la psiholog”.

Iar eu ți-am promis că o să-ți fac mai ușoară alegerea asta. Acum e momentul!

Încearcă pentru prima dată să-ți privești în față problemele! De aproape, atingîndu-le, disecîndu-le, sfidîndu-le, ironizîndu-le, dînd de-a dura cu ele și apoi luîndu-ți libertatea de a le lăsa undeva în urmă, de a nu mai sta cu ele agățate după tine pe oriunde te duci. Te invit la un ”detox” mental și spiritual, pentru a face pe deplin curățenie în mintea ta și sufletul tău, într-un program complex de terapie de grup, program individualizat și orientat spre întregul grup, dar și spre fiecare membru al lui.

Vom urmări eliminarea schemelor de gîndire negativă și introducerea altora raționale și funcționale și, pentru ca schimbarea să se producă în profunzime, vom merge mai departe, cu căutarea și descoperirea cauzelor care au dus la formarea acelor tipare de gîndire negativă.  Programul îmbină tehnici terapeutice complexe, o abordare conversațional-colaborativă, cu elemente din terapia sistemică, dramaterapie, exercitii de relaxare, mindfulness, ventilare emoțională, gestionarea emotiilor negative și altele.

Anxietatea, depresia, ruminațiile mentale, insomnia, atacurile de panică, somatizările, dependențele sînt o parte dintre ”demonii” și ”umbrele” pe care, într-un cadru securizant și confidențial, ne vom axa în acest demers terapeutic de grup.

Programul va fi structurat în 10 ședințe de cîte 150 de minute fiecare, o dată pe săptămînă, cu începere din 11 februarie 2017. Următoarele întîlniri vor fi fixate în cadrul primei ședințe, cu acordul grupului.

Prețul pentru întregul demers terapeutic:

-500 lei pentru clienții deja existenți ai Cabinetului Individual de Psihologie Carmen Paraschivescu;

-600 lei pentru persoanele nou înscrise în acest program terapeutic, preț în care este inclusă o ședință individuală preliminară.

Detalii și înscrieri la telefon 0745 080040 sau pe e-mail carmen.paraschivescu@yahoo.com